Ünlü eczacılar, Medipol’de dersin konuğu oldu

10.04.2015

120 yıllık Rebul Eczanesi’nin sahibi Mehmet Müderrisoğlu ile Avrupa ülkeleri arasında “Geleceğin Eczanesi” dalında birincilik ödülü alan Pelikan Eczanesi sahibi Ayşe Dündar, Medipol Üniversitesi’nd..

82826ad9fe5-MuderrisogluveDundar.

Eczacılık Fakültesi’nin “Eczanede Pazarlama ve Satış Yönetimi” dersinin konuğu olan 2 eczacı, değişen eczacılık sektöründe pazarlama ve satış yönetim sürecinin eczanelerde nasıl uygulandığını deneyimleriyle anlattı. 1895’te Beyoğlu’nun İstiklal Caddesi’nde kurulan tarihi Rebul Eczanesi’nin sahibi olan Mehmet Müderrisoğlu’nun “Fakültede Öğrenemediklerim” isimli kitabı bulunuyor. Ayşe Dündar’ın sahibi olduğu Pelikan Eczanesi ise Avrupa ülkelerinde yarışan 120 eczane arasında “Geleceğin Eczanesi seçilerek birincilik ödülünü almıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 12:00