X-Işını Yayan Cihazlar İçin Kalite Kontrol Eğitimi Tanıtım Programı Medipol’de yapıldı

16.02.2012

X-Işını Yayan Cihazlar İçin Kalite Kontrol Eğitimi Tanıtım Programı İstanbul Medipol Üniversitesi’nde yapıldı. Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile KALTEST’in işbirliği ile düzenlenen pr..

X-Işını Yayan Cihazlar İçin Kalite Kontrol Eğitimi Tanıtım Programı İstanbul Medipol Üniversitesi’nde yapıldı. Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile KALTEST’in işbirliği ile düzenlenen program, Rektör Sabahattin Aydın’ın açılış konuşması ile başladı. Konunun uzmanlarınca gün boyu devam eden etkinliğe hastanelerin idarecileri ve klinik şefleri katıldı. Programa Prof. Dr. Pınar Polat, Prof. Dr. Hatice Bilge, Prof. Dr. Gönül Kemikler, Doç. Dr. İsmail Özbay, Sağlık Bakanlığı’ndan Bilgehan Karadayı ile İstanbul Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. M. Emin Aksoy konuşmacı olarak katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:41