Yangınla mücadele etmek için sertifikalarını aldılar

30.09.2015

Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) himayesinde gerçekleştirilen 1. Seviye Yangın Eğiticiliği Kursu tamamlandı. Sertifikalarını alan kursiyerler, yangınla mücadelede eğitici olarak gö..

df175e658e1-1_Seviye_Yangin_Egiticiligi_Kursu_2015.jpg

Medipol Üniversitesi SEM himayesinde gerçekleştirilen 1. Seviye Yangın Eğiticiliği Kursu tamamlandı. AB Antalya Akademi ile ortaklaşa düzenlenen kursun ilk 5 günlük eğitimi teorik olarak verilirken, son gününde gerçekleştirilen eğitim ise Antalya’da IC Airport Otel’de uygulamalı olarak verildi. Medipol Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Programı Öğretim Görevlisi Zekeriya Çelik tarafından organize edilen kursun sonunda sınav yapıldı ve başarılı olan katılımcılara sertifika verildi. Sertifika alan katılımcılar, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında işyerlerinde kurulması gereken acil durum ekiplerinin kurulumunu sağlayıp yangınla mücadele eğitimi verebilecek.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 15:46