Yeni yurt binası hizmete açılıyor

03.07.2014

Kavacık Kampüsümüzde 416 kapasiteli yeni yurt binası 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başında hizmete açılıyor. Böylece yurt kapasitemiz 650 kişiye çıkıyor.

9583-yurt_cizim.jpg

2014-2015 eğitim döneminde Medipol Üniversitesi öğrenci yurtları, kız ve erkek öğrenciler için toplamda 650 kişi kapasitelidir.

ERKEK ÖĞRENCİ YURDU
Erkek öğrenci yurdu apart daire şeklinde olup, apart daireler 6 veya 7 kişilik olmak üzere iki tiptir. Dairelerde tek kişilik, 2 kişilik ve 3 kişilik odalar mevcuttur. Her apart dairede bir mutfak, banyo, WC, balkon, mini buzdolabı, ayakkabı dolabı ve kablosuz internet bulunmakta olup ortak kullanılmaktadır. Her öğrenciye ait yatak, giyinme dolabı, kütüphane ve çalışma masası mevcuttur.

KIZ ÖĞRENCİ YURDU
Dairelerde tek kişilik, 2 kişilik ve 3 kişilik odalar mevcuttur. Her odada duş, WC, mini buzdolabı, ayakkabı
dolabı, telefon ve kablosuz internet ortak kullanılmakta olup, her öğrenciye ait kitaplık, giyinme dolabı, yatak ve çalışma masası mevcuttur.

BESLENME HİZMETİ
Yurtlarda öğrencilerimize 3 öğün beslenme hizmeti sunulmaktadır. Yemeklerimiz açık büfe kahvaltı, seçmeli
mönü ve salata bar şeklindedir. Yurtlarımızda yemek ücreti öğrencilerimize aittir. Ücretlendirme oluşturulan
mönü üzerinden hesaplanır.

TEMİZLİK HİZMETİ
Yurtlarımızda temizlik hizmeti profesyonel şirkete aittir. Odalar, banyo ve WC’ler, koridorlar uzman ekip
tarafından her gün temizlenmektedir. Her öğrenciye nevresim takımı, battaniye yastık verilmekte ve 15 günde
bir temizlik personeli tarafından değiştirilmektedir. Öğrenci isterse kendi nevresim takımını getirebilir.
Çamaşırhane ve ütü hizmetlerimiz mevcuttur. Yurtlarımızda makine başı çamaşır yıkama ücreti öğrenciye aittir.

GÜVENLİK HİZMETİ
Yurtlarımızda profesyonel güvenlik ekibi 24 saat hizmet vermekte olup öğrenci yurtlarımızın her noktası 24 saat güvenlik kameraları ile izlenmektedir. Yurda girişlerde turnike sistemi uygulanmaktadır. Yurtlarımızda son giriş saati 23.30’dur. Gece görevlisi tarafından öğrenci yoklaması alınmaktadır. Kız ve erkek yurtlarımızda gece görevlisi mevcuttur. Evci çıkışlarında form doldurulmakta ve izin kayıt defteri tutulmaktadır.

ODA ÜCRETLERİ
Öğrenciler yurt hizmetlerinden bir akademik eğitim yılı boyunca faydalanabilirler. Her eğitim yılı için kayıt yenilenmesi esastır.

Ücretler

Erkek Öğrenci Yurdu
Tek kişilik oda yıllık ücreti: 7.500 TL
İki kişilik oda yıllık ücreti: 6. 500 TL
Üç kişilik oda yıllık ücreti: 5.500 TL

Kız Öğrenci Yurdu
İki kişilik oda yıllık ücreti: 7.000 TL
Üç kişilik oda yıllık ücreti: 5.500 TL

ÖDEME KOŞULLARI
Yurt ödemeleri banka kanalı ile yapılmaktadır. Yurt kaydı için peşin ödeme, Okul Taksit Sistemi (OTS) veya kredi kartı tercih edilebilir. İsteyen öğrenci yıllık yurt ücreti ve depozitosunu (300 TL) peşin yatırabilir. Peşin ödemelerde indirim uygulanmamaktadır. OTS sisteminde bir aylık oda ücreti ve depozito (300 TL) peşin alınır. Kalan yurt ücreti maksimum 9 taksite bölünebilir. Kredi kartı uygulamasında da aynı sistem geçerlidir.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 09:46