Özbay: Fazla kurumsallık dengeleri bozar

25.05.2016

Medipol Üniversitesi’nde bir konuşma yapan Dünya Göz Hastaneleri CEO’su Koray Özbay, iş ilişkilerinde gereğinden fazla kurumsal olmanın işletmelerdeki dengeleri bozacağını söyledi. Özbay, “Her şeyi..

9969fb63-1e1f-403f-b987-9bb8a5d7ed28-DunyaGozCEO.jpg

Dünya Göz Hastaneleri CEO’su Koray Özbay, Medipol Üniversitesi öğrencilerine kurumsal dengenin önemine dair bir konuşma yaptı. Yrd. Doç. Dr. Pelin Vardarlıer’in dersi kapsamında Kavacık Kampüsüne gelen Özbay, işletmelerde her şeyin bir dengeye bağlı olduğunu söyledi. İş ilişkilerinde gereğinden fazla kurumsal olmanın işletmelerdeki dengeleri bozacağını ifade eden Özbay, “Her şeyin ortasına çalışanlarımızı ve müşterilerimizi koymalıyız” dedi. İyi bir yöneticinin her şeye itiraz etmeyen, etkili iletişim ve hoşgörü sahibi olması gerektiğinin altını çizen Özbay, bu unsurların birleşimiyle iş dengesinin oluşacağını belirtti. Öğrencilere iletişim konusunda da tavsiyeler bulunan Özbay, önemli olanın karşı tarafı dinleyebilmek ve hissedebilmek olduğunu söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 11:48