Meme kanseri Medipol’de masaya yatırıldı

06.04.2016

Meme kanserine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen “Meme Kanserinde Tanı Tedavi ve Hemşirelik Bakımında Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu” Medipol Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

d

Meme Kanserinde Tanı Tedavi ve Hemşirelik Bakımında Güncel Yaklaşımlar Sempozyumu Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde yapıldı. Meme kanserine dikkat çekmek için düzenlenen sempozyuma öğretim üyeleri, hekimler, hemşireler ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmaları Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Kunter ve sempozyum başkanı Yrd. Doç. Dr. Selda Rızalar tarafından yapılan programda meme kanserinde risk faktörleri, erken tanı ve tedavi uygulamaları, meme kanserli bireylerin yaşadıkları güçlükler ve hemşirelik bakımı uygulamaları ele alındı. Programda Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan meme rekonstrüksiyonu uygulamalarını, Doç Dr. Özcan Yıldız meme kanserinde kemoterapi ve hedefe yönelik tedavilerini, Yrd. Doç. Dr. Pelin Basım ise meme kanserinde cerrahi yaklaşımları anlattı.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 15:06