Ebelik öğrencileri, Florence Nightingale Müzesi ve İngiliz Mezarlığını gezdi

24.12.2015

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencileri, hocaları eşliğinde İstanbul’un önemli mekanlarından olan Florence Nightingale Müzesi’ni ve Haydarpaşa’daki İngiliz Mezarlı..

40172713-2f35-4a27-b62e-7e931ec07856-Ebelik_Istanbul_Onemli_Mekanlar_Ziyareti.jpg

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencileri “Ebelik Tarihi ve Felsefesi” dersi kapsamında İstanbul önemli mekanlarını gezdi. Ebelik Bölüm Başkan Yrd. Doç. Dr. Asiye Kocatürk, bölüm öğretim üyeleri Özen Esra Karaman ve Gözde Küğcümen’in de eşlik ettiği ziyarette öğrenciler, İstanbul’un en eski mezarlıklarından biri olan Haydarpaşa’daki İngiliz Mezarlığını ve modern hemşireliğin kurucusunun isminin verildiği Florence Nightingale Müzesi’ni ziyaret etti. Birinci sınıf öğrencileri gezi ile İstanbul’un önemli mekanlarını gezerek birbirlerini tanıma şansı elde ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 15:07