Öztürk, fotoğrafladığı safari görüntülerini Perşembe Toplantısı’nda paylaştı

17.12.2015

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan Öztürk, Brezilya ve Avustralya’ya yaptığı safariler sırasında vahşi yaşama dair fotoğrafladığı kareleri Geleneksel Perşembe Toplant..

938ea7f6-ed9c-4c9f-aa0a-69447b3d7ae1-Gurkan_Ozturk_GPT2.jpg

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürkan Öztürk, Geleneksel Perşembe Toplantıları kapsamında “Uzak Yerler, Vahşi Şeyler” başlıklı bir sunum yaptı. Öztürk sunumunda Brezilya ve Avustralya’ya yaptığı safariler sırasında doğal ve vahşi yaşama dair fotoğrafladığı kareleri izleyicilerle paylaştı. Fotoğraflarda yer alan doğa güzelliklerini ve ormanlardaki ilginç hayvanları yorumlayan Öztürk, safari esnasında yaşadığı anılarını da anlattı. Safari sırasında Öztürk’ün bir jaguarın bir timsahı avladığı sırada kaydettiği kareler, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla seyredildi.

Son Güncelleme Tarihi: 10/03/2023 - 15:21