Medipol öğretim üyelerinin TÜBİTAK başvuruları kabul edildi

25.01.2016

Farklı alanlarda çalışmalar yapan beş Medipol Üniversitesi öğretim üyesinin Eylül 2015 döneminde TÜBİTAK’a yaptığı proje başvuruları kabul edildi.

_kampus_TUBITAK.jpg

Medipol Üniversitesi öğretim üyelerinin Eylül 2015 döneminde TÜBİTAK’a yaptığı proje başvuruları desteklenmeye değer görüldü. Bu kapsamda Prof. Dr. Hacer Özgen Narcı’nın “İnformal Cepten Sağlık Harcamalarının İncelenmesi”, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Güzel’in “Doğal Bileşiklerden Esinlenerek Özgün Antikanser Ajanları Keşif ve Geliştirme Çalışmaları; Metil jasmotin Modifikasyonu ve Yeni Moleküllerin Yapı Aktivite İlişkileri”, Yrd. Doç. Dr. Aylin Yaba Uçar’ın Farede Prematüre Over Yetmezliğinde mTERT Telomeraz Katalitik Alt Ünitesinin Rolünün Belirlenmesi”, Yrd. Doç. Dr. Aslı Patır Münevveroğlu’nun Tip 2 Diyabeti Olan Kronik Periodontitisli Hastalardan İzole Edilen Periodontal Doku Kaynaklı Mezenkimal Kök Hücrelerin İmmünolojik Özelliklerinin ve İn Vivo Model Üzerinde Etkisinin Araştırılması”, Yrd. Doç. Dr. Nuran Aydın’ın ise “Solunum Desteği ile Evde İzlenen Çocuklar ve Anneleri için Uzaktan Destek Sistemi Geliştirilmesi” başlıklı projeleri TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 15/03/2023 - 09:39