Rektör Aydın, aday öğrencilerin sorularını yanıtladı

07.07.2015

Lütfü Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleştirilen Üniversite Tanıtım Fuarına katılan Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, aday öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayarak M..

Rektor_Sabahattin_Aydin_Lutfu_Kirdar

Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, 5 Temmuz 2015 Pazar günü Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Üniversite Tanıtım Fuarına katıldı. Üniversite tercihini yapacak aday öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Aydın, Türkiye’deki sağlık meslek eğitiminden ve sağlık alanından mezun olduktan sonra karşılaşılabilecek durumlardan bahsetti. Aday öğrencilere Medipol Üniversitesi’ni anlatan Aydın, Medipol’ün öğrencilere sunduğu fırsatlardan ve 2015-2016 eğitim-öğretim yılında açılacak olan yeni programlarından bahsetti. Medipol Üniversitesi’nde yer alan Uluslararası Tıp ve Tıp Fakültesi arasındaki farkları aday öğrencilere anlatan Aydın, Medipol Üniversitesi’nin sadece sağlık üniversitesi olmadığını, sosyal bilimler alanında da uzman akademisyenlerle birçok programın yer aldığını söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 09:53