Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yonca Yüceer, Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerine, besinlerin duyusal analizlerinin h..
![2e6103e8-Besin_endustri_medipol.jpg](/themes/custom/medipol/img/1x1.png)
Kavacık Kampüsünde gerçekleşen “Gıdaların Duyusal Değerlendirmesi” başlıklı seminere Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri katıldı. Besinlerin beş duyumuz ile algılanması, deneysel yöntemlerle tanımlanması ve belirlenmesinin anlatıldığı seminerde Dr. Yüceer, duyusal analiz yöntemlerinin endüstriyel kullanım alanlarına dair bilgiler paylaştı.
Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:43