Medipol öğrencileri engelliler için gösteri düzenledi

17.04.2015

Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü öğrencileri, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği dans grubunun “Rüyalar ve Maskeler” adlı gösterisini organize ederek, engellilere destek o..

fd9744-ftr_omirilik_felclileri_gosteri.jpg

Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü öğrencileri ile Türkiye Omurilik Felçliler Derneği’nin ortak düzenlediği gösteriye bölüm hocaları ve öğrenciler katıldı. 5 ortopedik, 1 işitme engelli, 2 görme engelli müzisyenin de yer aldığı gösteri, izleyenler tarafından büyük ilgi gördü. Elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi omurilik felçlilerine tekerlekli sandalye ve bası yarası önleyici minderin alındığı gösterinin sonunda, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü Başkanı Taha Ayberk Erdoğan’a teşekkür plaketi takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 11:48