Erdem, Antalya’da klinik hastaları ve beslenmeyi konuştu

27.03.2015

Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihal Zekiye Erdem, 9. Klinik Enteral ve Parenteral Nütrisyon (KEPAN) Kongresi kapsamında klinik hastalarının beslenme ..

f9-a8c8-96b33ddb4d11-erdembeslenmevediyetetik.jpg

18-22 Mart tarihlerinde Antalya Cornelia Diamond Otel’de gerçekleşen kongreye katılan Erdem, "Nöroloji Hastalarında Malnütrisyon Tarama Testlerinin Karşılaştırılması" ile "Farklı Hasta Gruplarında Malnütrisyon Tarama Testlerinin Karşılaştırılması" adlı 2 farklı poster sunumu yaptı. Sunumlarında Erdem, hastanede farklı kliniklere yatırılan hastaların beslenme durumlarının saptanmasında kullanılan testlerle, hastalara verilecek beslenme desteklerinin nasıl olacağı ile ilgili konulara değindi. Erdem’e, KEPAN Derneği Yönetim Kurulu tarafından verilen destekle kongreye katılan Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencisi Fatma Mert eşlik etti.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 13:14