"Pankreas Kanserinde Yeni Ufuklar Sempozyumu" yapıldı

09.02.2015

Medipol Üniversitesi Hastanesi, 6 Şubat Cuma günü pankreas kanseri alanında Türkiye'nin en ileri uzmanlarını bir araya getirerek "Pankreas Kanserinde Yeni Ufuklar Sempozyumu"na ev sahipliği yaptı. ..

733c4fdf-bbc5-4f1f-ad3e-547504785f87-pankreasameliyathaberfotohk.jpg

Medipol Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleşen sempozyuma pankreas kanseri alanında Türkiye’nin önde gelen 25 uzmanı ve ünlü Japon cerrah Akimasa Nakao katıldı. 4 farklı panelin gerçekleştiği sempozyumda Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Öncel ve sempozyumu düzenleyen komite adına Prof. Dr. Akif Tan açılış konuşmalarını yaptı. 25 uzmanın konuşmalarını yaptığı sempozyumda, pankreas kanseri cerrahisi alanında dünyanın bir numaralı ismi olarak gösterilen Japon cerrah Akimasa Nakao ve asistanı Kenji Oshima, ileri evrede pankreas kanseri olan bir hastasını ameliyat etti. Medipol Üniversitesi Hastanesi'nden Genel Cerrahi Doçenti Oğuzhan Karatepe’nin eşlik ettiği ameliyat, video konferans sistemi ile katılımcılar tarafından izlenerek ve ameliyat esnasında görüş alışverişinde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 14:52