Dr. Erdem, “Cerrahpaşa Cerrahi Toplantıları”nda konuştu

16.01.2015

Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihal Zekiye Erdem, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde “Bariatrik Cerrahi Öncesi ve Sonrası Nütrisyonel..

e208a54e-bd65-4462-ab9f-4e6d91b079ad-Nihal_Zekiye_Erdem_Toplanti_600.jpg

15-16 Ocak tarihleri arasında Cerrahpaşa Cerrahi Toplantıları kapsamında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı ve Türk Obezite Cerrahisi Derneği tarafından “Obezite ve Metabolik Hastalıkları Cerrahisi 1. Kıl Okulu” başlıklı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nihal Zekiye Erdem, “Bariatrik Cerrahi Öncesi ve Sonrası Nütrisyonel ve Metabolik Sorunların Çözümleri” başlığı altında bir konuşma yaptı. Erdem konuşmasında, morbid obez hastalarının bariatrik cerrahi sonrası beslenmeleriyle ilgili ne tür yanlışlar yaptıkları ve yapılan bu yanlışların nasıl düzeltileceği ile ilgili bilgiler aktardı.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 15:10