Dünya Engelliler Gününde farkındalık çalışması yapıldı

08.12.2014

Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin organizasyonu ile üniversitemiz Kavacık Kampüsü’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında farkındalık çalışm..

60fa38763c-engelliler_gunu_etkinlik.j

3 Aralık 2014 Çarşamba günü yapılan çalışma kapsamında C Blok girişinde kurulan stantta üniversitemizde görevli akademisyen ve idari personel ile diğer bölüm öğrencilerinin yakalarına engellikle ilgili Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinden Sümeyye İrem Firidin tarafından tasarlanan yaka kartları takıldı. Ayrıca günün anlam ve önemine ilişkin hazırlanan broşürler dağıtılarak engellikle ilgili kısa bilgilendirmeler yapıldı. Farkındalık çalışmasına Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü öğrencileri de destek vererek bölümler arası işbirliğine yönelik güzel bir uygulama gerçekleştirdiler.

Son Güncelleme Tarihi: 17/03/2023 - 15:35