Medipol Korosu, Rumeli ve Balkan türkülerini seslendirdi

04.12.2014

İstanbul Medipol Üniversitesi Türk Müziği Korosu, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilk konserinde Rumeli ve Balkan türküleri ile dinleyicilerle buluştu.

fbf99521-8939-4ca4-bb05-f305d6ca7111-konser_rumeli_balkan_turkuleri.jpg

Türk Müziği Sanatçısı Dr. Aylin Şengül Taşçı’nın şefliğinde sahne alan İstanbul Medipol Üniversitesi Türk Müziği Korosu, Rumeli ve Balkan türkülerini seslendirdi. Beykoz Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi’nde, 3 Aralık 2014 akşamı gerçekleştirilen konseri Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak, Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Hanefi Özbek, Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsamettin Oktay, öğrenciler ve aileleri izledi. Koroya kanunda Can Yıldırım, kemanda Metin Kabacı, klarnette Göksel Kabacı, viyolonselde Murat Süngü, udda Gürcan Yaman ve ritimde Oray Yay eşlik etti. Haftalardır konser için hazırlanan koronun şarkıları izleyicilerden yoğun alkış aldı. Konserin sonunda Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Hanefi Özbek, şef Dr. Aylin Şengül Taşçı’ya çiçek takdim etti.

Gecede şarkıları yorumlayan öğrencilerimiz şu isimlerden oluştu:
Begüm Benzer
Berna Kişmir