Ana içeriğe atla

“2020’nin doktorları” beyaz önlüklerini giydi

21.10.2014

Tıp Fakültesi ve Uluslararası Tıp Fakülteleri 1. Sınıf öğrencilerimiz, “Geleceğin Doktorları 2020” töreninde beyaz önlüklerini giydi, ilk isimliklerini yakalarına taktı.

b534ebd1-8d60-4a0e-8a58-34d363463dbc-onluk_giyme_toreni.jpg

“Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Uluslararası Tıp Fakültesi Geleceğin Doktorları 2020 Beyaz Önlük Giyme Töreni” dün akşam Medipol Üniversitesi Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Medipol Sağlık Grubu yöneticileri, hocalarımız ve öğrencilerimizin aileleri yoğun ilgi gösterdi. Programa Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Rektör Yardımcımız ve Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Ceran, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Ağralı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Hanefi Özbek, İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami Albayrak, Medipol Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Orhan Gazi Yiğitbaşı, İşletme Direktörü Özer Koca ve Medipol Koşuyolu Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Keskin’in de aralarında olduğu Medipol Sağlık Grubu yöneticileri, doktorları, üniversiteden hocalarımız ve öğrencilerimizin aileleri katıldı.

ÖĞRENCİLERİMİZ YAKALARINA “DR.” DİYE BAŞLAYAN İLK İSİMLİKLERİNİ TAKTI
Kokteyl ve canlı müzik dinletisinin ardından başlayan törende ilk olarak şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşımız okundu.  Daha sonra Tıp Fakültesi ve Uluslararası Tıp Fakültesini anlatan kısa bir film izlendi. Filmin ardından protokol konuşmalarına geçildi. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil ve Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın törende birer konuşma yaptılar. Konuşmalardan sonra Türk Müziği konseri verildi. TRT Sanatçısı İnci Yaman’ın solist olarak şarkıları yorumladığı konserde Yaman’a tamburu ile Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Hanefi Özbek de eşlik etti. Konserin ardından salona çağrılan öğrencilerimiz, hocaları ve ailelerinin alkışları arasında sahnedeki yerlerini aldı. Tek tek anons edilen öğrencilerimizin yakalarına hocaları, “Dr.” diye başlayan ilk isimliklerini taktı. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Sunuculuğunu Tıp Fakültesi 2. Sınıf Öğrencileri Gözde Konak ve Behram Kılıç’ın yaptıkları töreni, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlknur Keskin ve SKS Dairesi Başkanı Funda Karabağlı organize ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 08:58