Medipol, Tıp Eğitim Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı

24.04.2014

Medipol Üniversitesi Türk Tıp Öğrencileri Birliği (TürkMSIC), Marmara Bölgesi Tıp Eğitim Çalıştayı düzenledi.

f93-TurkMSIC_Calistay.jpg

19 Nisan Cumartesi günü Haliç Kampüsümüzde gerçekleştirilen etkinliğe Medipol'ün yanı sıra İstanbul, Marmara, Kocaeli, Bezmialem, Maltepe ve Balıkesir Üniversitelerinin tıp fakültelerinden öğrenciler katıldı. Teması “Hasta Hekim İlişkisi ve Müfredatlarımızdaki Yeri” olan çalıştayda, farklı tıp fakültelerinden temsilcilerin bir araya gelmesi ve sorunlara daha geniş bir açıdan bakabilmesi amaçlandı. Çalıştay kapsamında Prof. Dr. Osman Hayran, hasta-hekim ilişkisine dair bir konuşma yaptı. Öğrenciler, ideal müfredat ve “Biz ne istiyoruz?” konuları hakkında anket taslakları hazırladı. Öğrenciler günün sonunda Medipol'ün terasında hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:42