“Sağlık Yönetimi Zirvesi” sona erdi

28.03.2014

Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerinin düzenlediği “Sağlık Yönetimi Zirvesi” sona erdi.

4f68ca1806c3-medipol_sagligin_liderleri_zirvesi.jpg

Sağlığın liderlerini buluşturan “Sağlığın Yönetimi Zirvesi” 27-28 Mart’ta Medipol Üniversitesi Kavacık Kampüsünde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Sabahattin Aydın’ın açılış konuşması ile başlayan zirvede Prof. Dr. Osman Hayran hastane yönetimi, Cem Köylüoğlu ise sigortacılık hakkında konuşma yaptılar. Düzenlenen panellerde ise İstanbul Sağlık Müdürü Prof. Dr. Selami Albayrak, İl Halk Sağlığı Müdürü Doç. Dr. Mustafa Taşdemir, İstanbul Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Tuncay Palteki, İstanbul Beyoğlu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Güven Bektemur, OHSAD Genel Başkanı Dr. Reşat Bahat, OHSAD Genel Sekreteri Dr. Cevat Şengül, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Sur, İstanbul Üniversitesi Hastaneleri Genel Direktörü Doç. Dr. Haluk Özsarı, Maphre Sigorta Sağlık Başkanı Baki İtez, Medipol Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı, LİV Genel Müdürü Meri İstiroti ve Memorial Genel Müdürü Uğur Genç tebliğlerini sundular.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 10:56