TurkMSIC Medipol öğrencileri Adli Tıp Uzmanı Yorulmaz’ı ağırladı

28.02.2014

Okulumuzun aktif kulüplerinden Medipol Üniversitesi Türk Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği (TurkMSIC) Yerel Kurulu öğrencileri, Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Abdullah Coşkun Yorulmaz’ı ağırladı.

Yorulmaz, ülkemizde ve tüm dünyada en önemli toplumsal sorunlardan biri haline gelen “aile içi şiddet” konulu konuşmasında şiddetin altında yatan nedenleri, şiddetle mücadeleyi ve şiddetin belgelendirilmesi gibi konuları ele aldı. Prof. Yorulmaz, gelecekte sağlık sektörünün içinde yer alacak öğrencilerin meslek hayatlarındaki sorumlulukları anlatarak aile içi şiddet hakkında daha derin bir farkındalık oluşmasını sağladı. Seminere katılan Medipol Üniversitesi öğrencileri, seminer çıkışında aile içi şiddete artık farklı bir gözle baktıklarını ifade ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 11:44