Medipol’de ölçme ve değerlendirme eğitimi gerçekleştirildi

23.01.2014

Medipol Üniversitesi Haliç Kampüsünde akademik personele yönelik olarak “Ölçme ve Değerlendirmede Temel Kavramlar ve Test Geliştirme Teknikleri” eğitimi gerçekleştirildi.

-olcme-degerlendirme.jpg

Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) tarafından düzenlenen iki günlük programa eğitimci olarak Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Duygu Anıl katıldı. Eğitim programı sonunda sertifikalarını alan katılımcılar “programı çok doyurucu bulduklarını ve uygulamalardan oldukça istifade ettiklerini, bu güne kadar birçok şeyi yanlış bildiklerini fark ettiklerini ve her eğitimcinin mutlaka bu tür bilgileri öğrenmesi gerektiğini” ifade ettiler. Program sonunda SEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mahmut Tokaç tarafından eğitimci Doç. Dr. Duygu Anıl’a bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 11:56