Yunan doktor, Medipol’de homeopati dersi verdi

07.11.2013

Doktorlara ve eczacılara yönelik 'Homeopati Sertifika Eğitimi'nin 2-3 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen ikinci dersini, dünyaca ünlü homeopati uzmanlarından Dr. Vangelis Zafiriou verdi.

72-4418-b54e-2ce30ebb0785-homeopati-dersi.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Araştırma ve Uygulama Merkezi (GETTAM) ile İstanbul Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SEM) işbirliği ile ECH (European Committee for Homeopathy) standartlarına uygun olarak düzenlenen eğitimde, doktorların homeopatiyi günlük tedavi pratiğinde uygulayabilecekleri, eczacıların ise homeopatik ilaçları eczanelerinde hazırlayabilecekleri ve belirlenmiş alanlarda uygulayabilecekleri bilgi ve beceri ile donatılmış yeterlilikteki homeopati uzmanları olarak yetiştirilmeleri amaçlanıyor. Eğitime katılan doktor ve eczacılar, Dr. Zafiriou’nun neşeli anlatımından oldukça memnun kaldı.

Son Güncelleme Tarihi: 22/03/2023 - 16:12