Akademik Uyum Eğitimi yapıldı

12.09.2013

2013-2014 Akademik Uyum Eğitimi Toplantısı, Haliç Yerleşkemizde yapıldı.

44b5-81c9-ba7e4b73a31b-uyum-egitimi.jpg

2013-2014 Akademik Uyum Eğitimi Toplantısı, Üniversitemiz Haliç Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın ile Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Ceran’ın da katılımları ile yapılan toplantıda, yeni eğitim-öğretim yılında öğretim elemanlarının ihtiyaç duyabileceği bilgilendirmeler yapıldı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hanefi Özbek’in organize ettiği ve fakülte dekanları, bölüm başkanları ve öğretim elemanlarının yoğun katılım gösterdiği yarım günlük toplantıda; bilimsel faaliyetler, eğitim-öğretim mevzuatı, yükseköğretim yeterlikler çerçevesi, eğitim araç-gereçleri, rehberlik, araştırma alt yapısı ve etik kurullar hakkında bilgiler sunuldu. Toplantı, özellikle üniversite akademik kadrosuna yeni katılan öğretim elemanlarına önemli bir tanışma fırsatı da sağladı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 08:31