Prof. Dr. Candan Algun’un onur gecesi

13.06.2013

Uluslararası Fizyoterapistler Derneği, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Candan Algun için onur gecesi düzenledi.

9-candan-algun-onur-g

Geceye İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Kunter, Prof. Dr. Ufuk Şakul, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğretim üyeleri, araştırma görevlileri, Bezmialem Vakıf Üniversitesi, İstanbul Bilgi Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Üsküdar Üniversitesi’nden çok sayıda bölüm başkanı ve öğretim üyesinin yanı sıra, ailesi, fizyoterapistler ve fizyoterapi öğrencileri katıldı. “Mesleğinin fanatiği” olarak bilinen Candan Algun’un ilkleri gerçekleştiren yönü, başarı öyküsü, ailesi ve sosyal yaşamının anlatıldığı gecede; Algun'a onur plaketi ve çiçek takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 08:57