Sağlık yönetiminde kariyer

16.05.2013

Medipol Üniversitesi Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Yunus Sarıyıldız ile HRH Kurumsal Gelişim Çözümleri Genel Müdürü Zeynep E. Doğan, Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerine iş hayatı ve kariyer ha..

f320-saglik-yonetimi-kariyer.JPG

“Sağlık yönetiminde kariyer” başlıklı söyleşi, İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Yerleşkesinde yapıldı. Konuşmalarında, öğrencilerin meslek hayatına atıldıklarında iyi bir iş bulabilmeleri için bugünden yapmaları gerekenleri anlatan Sarıyıldız ve Doğan, bir hatta ikinci yabancı dilin, sağlık sektöründe iyi bir kariyer noktasında çok önemli bir faktör olduğunu anlattılar. Öğrencilere, alanları ile ilgili seminer ve kurslara katılmayı tavsiye eden ikili, iş ya da staj yerindeki pozisyonlarını asla küçümsememeleri gerektiğini anlattı. Programın sonunda Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Huriye Çatalca, Sarıyıldız ve Doğan’a çiçek takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 09:24