Ana içeriğe atla

Bakan Kılıç: Gençler siyaseti sahiplenmeli

10.04.2013

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Medipol öğrencileri ile buluştu. Teröre çözüm süreci, hükümetin icraatları ve Bakanlığının faaliyetlerini anlatan Kılıç, gençleri siyasetten uzak durmamaya, polit..

68cc-Suat_Kilic_Medipol_2.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı ağırladı. Öğrencilerin davetlisi olarak Kavacık Kampüsünde Medipollülerle buluşan Kılıç’ı, Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Ceran, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Akif Aydın ve Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Yücel Sayman, Prof. Dr. Nevzat Koç ve Yrd. Doç. Dr. Levent Korkut’un da aralarında olduğu bir heyet karşıladı. Kılıç, Hukuk Fakültesi Amfisini hınca hınç dolduran öğrencilerin coşkulu alkışları arasında salona girdi.

 

Programı düzenleyen öğrenciler adına Ahmet Koza, Bakan Kılıç’a “Hoş geldiniz” dedi. Kısa bir selamlama konuşması yapan Rektör Sabahattin Aydın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra kürsüye Bakan Suat Kılıç geldi. 1 saati aşkın süren konuşmasında hükümetin icraatları, teröre çözüm süreci ve Bakanlığının faaliyetlerini anlatan Kılıç, gençleri taraftarlık yapmamaya özen göstermek şartıyla siyasete siyasetten uzak durmamaya ve politik yaşamda var olmaya çağırdı.

 

Kendisinin siyasete atılma sürecini de anlatan Kılıç, yaklaşık 10 yıl önce kendisi 30 yaşındayken AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmeye gittiğini ve AK Parti kadrolarında siyaset yapmaya başladığını anlatı. Farkındalık yaratabilmenin önemine değinen Kılıç, öğrencilerden sorular da kabul etti. Programın sonunda Bakan Kılıç’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 09:42