Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Medipol’e geliyor

08.04.2013

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yarın İstanbul Medipol Üniversitesi’nde öğrencilerle buluşacak.

192071ece-suat_kilic.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi yarın önemli bir konuğu ağırlayacak. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yarın saat:18’de İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Kampüsünde öğrencilerle buluşacak. Kılıç, “21. yüzyılda gençlik” konusunda öğrencilere bir konuşma yapacak.

Suat Kılıç, 1972 yılında Samsun’da doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitiren Kılıç, Dünya Radyo, Kanal 7, NTV ve Kanal D'de program yapımcısı, sunucusu, haber müdürü ve haber editörü olarak görev yaptı. 3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinde 22. Dönem Samsun Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giren Suat Kılıç, 3 dönemdir Samsun Milletvekilliği yapmaktadır.  TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı, TBMM Anayasa Komisyonu Üyeliği, Türkiye-Brezilya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı ve AK Parti Grup Başkanvekilliğinin de aralarında olduğu pek çok görevi yürüttü. 6 Temmuz 2011 tarihinde işbaşına gelen 61. Hükümet Kabinesinde Gençlik ve Spor Bakanı olan Kılıç, evlidir ve 3 çocuk babasıdır.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 09:44