Medipol öğrencileri Darülacezeyi ziyaret etti

07.04.2013

İstanbul Medipol Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü üyeleri, danışman hocaları Yrd. Doç. Dr. İlknur Keskin ve SKS Birim Yöneticisi Funda Ayvaz Karabağlı eşliğinde Kayışdağı Darülaceze Tesislerin..

b4ded9e7-79e3-48cb-81fb-a1f298507c96-darulaceze-kayisdagi.JPG

Bakacak kimsesi olmayan kişilerin yaşamlarını sağlıklı ve huzurlu devam ettirebilmeleri amacı ile hizmet veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kayışdağı Darülaceze Tesislerinde; Çınar, Umut, Dolunay, Papatya, Güven, Sevgi, Huzur, Zümrüt Siteleri bulunuyor. Cinsiyetlerine ve sağlık durumlarına göre farklı sitelerde ikamet eden kişiler için barınma, beslenme, giyim, sağlık, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmetler verildiğini öğrenen öğrenciler, ziyaret esnasında Darülacize sakinleriyle keyifli sohbetler yaptılar. Ardından bahçede toplanan kalabalık Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencisi Mehmet Emre'nin çaldığı gitar eşliğinde şarkılar söyledi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 09:46