Eczacılık öğrencileri ve akademisyenler Hidiv Kasrı’nda yemekte buluştu

22.03.2013

Medipol Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği, Kavacık’ın en güzel mekânlarından Hidiv Kasrı’nda gerçekleştirildiği akşam yemeğinde Eczacılık öğrencileri ve akademisyenleri buluşturdu.

f8dc6fac-7854-44f6-8aa2-85944a926511-eczacilik_hidiv_yemek.jpg

Medipol Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği’nin (MEDUPSA) geçtiğimiz Çarşamba akşamı gerçekleştirdiği yemeğe Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak ve eşinin de aralarında olduğu akademisyen, idari personel, öğrenciler ve ailelerinden oluşan 130 kişi katıldı. Eczacılık Fakültesi 2. Sınıf öğrencisi ve MEDUPSA Başkanı Ahmet Faruk Sert’in konuşması ile başlayan gecede Prof. Dr. Şeref Demirayak da öğrencilere hitap etti. Yemeğin ardından Eczacılık Fakültesi Öğretim Görevlisi Sevda Er, Türk Müziğinden şarkı ve türküler seslendirdi. Zaman zaman kendisine hocalar ve öğrenciler de eşlik etti. Keyifli gece, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 09:55