Suriye halkının dramı Medipol'de konuşuldu

19.02.2013

Medipol öğrencilerinin düzenlediği “Bir Halkın Dramı: Suriye” başlıklı etkinlikte Suriye’de yaşananlar konuşuldu.

1704d7-suriye-bir-halkin-drami.jpg

Medipol Üniversitesi öğrencilerinin kurduğu Hukuk Kültürü Kulübünün düzenlediği “Bir Halkın Dramı: Suriye” başlıklı etkinlik Kavacık Yerleşkemizde gerçekleştirildi. Etkinlikte ilk olarak Hukuk Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Yücel Sayman’ın oğlu foto-muhabir Yusuf Sayman’ın fotoğraf gösterimi ve söyleşisi gerçekleşti. Sayman, çekim yaptığı bölgelerde tanık olduklarını anlattı. Ardından Hukuk Fakültesi Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Levent Korkut’un moderatörlüğünde Suriye konulu panele geçildi. Panelde insan hakları örgütleri İHH, MAZLUMDER, Uluslararası Af Örgütü ve Sınır Tanımayan Doktorlar'ın temsilcileri birer konuşma yaptılar.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 11:04