Medipol öğrencileri insan hakları duvarı hazırladı

13.12.2012

TurkMSIC Medipol öğrencileri “insan hakları hak duvarı” hazırladı. Medipol öğrencileri insan hakları ile ilgili düşüncelerini duvara yazdı.

cc308b4c14f-insan_haklari_duvari1.jpg

Türk Tıp Öğrencileri Uluslararası Birliği (TurkMSIC) üyesi Medipol öğrencileri, insan hakları gününde, insan hakları ile ilgili görüşlerini duvara yazdılar. Hazırlanan duvara yazılan görüşlerden bazıları şöyle: “İnsan, haklarıyla doğar”, “İnsan hakları beklemez”, “Adil olmayan millet hür de olamaz”, “Ötekileştirdiğin kadar ötekisin”, “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır”.

TurkMSIC üyesi Medipol öğrencileri, geçtiğimiz günlerde de İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Coşkun Yorulmaz’ı Medipol’de ağırlamışlardı. Yorulmaz, adli tıp uzmanı hekimlerin, insan hakları ihlallerinin önlenmesinde üstlendikleri rolü anlatmıştı.

p

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 11:43