Hayat Boyu Öğrenme Ziyareti

27.09.2012

2012-2013 1. GRUP Çalışma Ziyareti Ev Sahipliği Projesi Kapsamında Üniversitemiz Ziyareti

d

24-28 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Hayat Boyu Öğrenme Programları ziyaretinde CEDEFOP (European Centre for the Development of Vocational Training - Mesleki Eğitimin Gelişimi İçin Avrupa Merkezi) ve Türkiye Ulusal Ajansı’nın belirlediği farklı ülke katılımcıları Üniversitemizi ziyaret ettiler.

Çalışma Ziyaretleri Programının amacı, genel ve mesleki eğitim uzmanlarının ve yöneticilerinin diğer Avrupa ülkelerinin eğitim sistemlerini daha yakından tanımalarını sağlamak; Avrupa ülkelerinin eğitim sistemlerindeki yenilikleri yakından takip etmek; yerli eğitim sistemini diğer Avrupalı eğitim yöneticilerine ve uzmanlarına tanıtmak; elde edilen bilgi ve tecrübelerin yaygınlaştırılmasını ve eğitim sistemine katkısını sağlamaktır.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 13:31