Ana içeriğe atla

Medipol ailesi Makarna Günü’nde buluştu

04.07.2012

Medipol Üniversitesi Yaz Tatilini Makarna Günü ile karşıladı. Final sınavlarının ardından öğrencilerin tatile ayrıldıkları Medipol’de, akademisyenler bir araya geldi, aşçı kıyafetleri giyip mutfağa..

c-MakarnaGunu.jpg

Her yıl tekrarlanması hedeflenen etkinlikten günler önce hazırlıklara başlandı. Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, Prof. Dr. Huriye Çatalca, Prof. Dr. Nur Tunalı, Yrd. Doç. Dr. Levent Korkut, Yrd. Doç. Dr. Esra Cikler, Yrd. Doç. Dr. Tan Fırat Eyüboğlu, Öğretim Üyesi Pınar Doğan, Araştırma Görevlisi Ümit Can Erim makarna günü için kolları sıvadı. Menüyü programın “orkestra şefi” Yrd. Doç. Dr. Levent Korkut hazırladı.

Dün öğle saatlerinde Medipol mutfağında hazırlıklara başlayan ekip, Fellah Köftesi yoğurup Misket Köftesi hazırladı. Bu sabah erken saatlerden itibaren ise lobide masalar kuruldu, mutfakta koşuşturma hızlandı. Mutfağı ziyarete gelen pek çok akademik ve idari personel, salata ve yemeklerin hazırlanmasın katkıda bulundu. Medipol personelinin yanı sıra okulda bulunan misafir ve öğrenciler, öğle yemeğini hocalarımızın menüsünden yedi.

Menüde Misket Köftesi ve Fellah Köftesinin yanı sıra mücver, kremalı mantar ve fesleğenli domates soslu makarnalar, salatalar, dondurma ve şeftali tatlısı yer aldı.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:08