Ana içeriğe atla

“Engelsiz aslanlar” tezahüratlarla karşılanıp tezahüratlarla uğurlandı

28.03.2012

Dünya Şampiyonu Galatasaray Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Medipol öğrencileri ile buluştu. Koç Sedat İncesu ile oyunculardan Matt Scott, Seyran Ormankurt ve Fikri Gündoğdu, “Eng..

Fotoğraflar:Ömer Faruk ÖZCELEP(FTR2)

ultrAslan Üni Medipol, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü ile Medipol Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi’nin ortaklaşa düzenlediği söyleşi, Hukuk Amfisinde yapıldı. Öğle saatlerinde Haliç Yerleşkemize ulaşan Koç Sedat İncesu ve basketbolcular, yoğun tezahüratlar eşliğinde söyleşinin yapılacağı amfiye ulaştı.

Konukları Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Z. Candan Algun ile öğretim üyesi Prof. Dr. Nur Tunalı karşıladı. Konuklar, alkışlar arasında Hukuk Amfisine girdi.

Konuklar arasında ultrAslan Tribün Faaliyet Sorumlusu Atakan Bodan, ultrAslan Amatör Branş Sorumlusu ve ultrAslan Marmara Üniversitesi Temsilcisi Egemen Yıldırım ile Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Mekanisyeni Akın Göl de yer aldı.

Takımı anlatan bir videonun izlenmesinin ardından ilk sözü takım antrenörü Sedat İncesu aldı. İncesu, fizyoterapi eğitimi alan öğrencilere, “İlerleyen yıllarda mesleğinizi yapmaya başladığınızda bize dokunmaktan, bizi tedavi etmekten çekinmeyin. Çünkü biz de herkes kadar sağlıklı ve güçlüyüz. Eğer çekinirseniz biz nasıl tedavi olabiliriz ki” dedi. Bir öğrencinin, “Ben bir Fenerbahçeli olarak soru sormak istiyorum” sorusuna İncesu’nun verdiği “Hani bu arkadaşlar olmayacaktı?” yanıtı salonda uzun süre kahkahalara neden oldu.

Oyunculardan Seyran Ormankurt ise bir soru üzerine insanların kendileri için yapabileceği en iyi şeyin kendilerine normal davranmaları, özel bir şey yapmamaları olduğunu söyledi.

Matt Scott ise salonda bir sürpriz yaşadı. Öğrenciler, doğum günü bugün olan Scott için sürpriz bir doğum günü pastası getirdiler. Pastayı kesen Scott, sempatik tavırları ile beğeni topladı.

Söyleşinin sonunda Candan Algun, Koç Sedat İncesu’ya bir plaket verdi. Öğrenciler programın ardından oyuncular bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme Tarihi: 24/03/2023 - 15:36