Tıp ve Diş Hekimliği öğrencileri ilk önlüklerini giydi

26.11.2011

İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp ve Diş Hekimliği Fakültelerinde eğitim gören birinci sınıf öğrencileri, düzenlenen törenle beyaz önlüklerini giydi.

daebda83e-1.jpg

5. Kat büyük amfide yapılan önlük giyme töreninde Medipol yönetimi ve hocaların büyük bir kısmı tam kadro hazır bulundu. Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Rektör Yardımcısı ve Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Ceran, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Ağralı ve Fakülteler Sekreteri İsmail Kaynar’ın yanı sıra Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsamettin Oktay ve Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Demirayak ön sıralarda yerlerini aldılar.

Törene Prof. Dr. Huriye Çatalca, Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu, Prof. Dr. Hasan Çatalca, Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Prof. Dr. Tangül Müdok, Prof. Dr. B. Çağrı Delilbaşı, Doç. Dr. Lütfü Hanoğlu, Doç. Dr. Hilal Toygar, Yrd. Doç. Nihal Büyükuslu, Yrd. Doç. Dr. Esra Çikler, Yrd. Doç. Dr. Saime Batırel, Yrd. Doç. Dr Berna Eren, Yrd. Doç. Dr. Neslihan Cankara, Yrd. Doç. Dr. Nihal Sunal, Yrd. Doç. Dr. Zerrin Çiğdem, Yrd. Doç. Dr. Sennur Kula Şahin, Yrd. Doç. Dr. Mesut Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Emir Yüzbaşıoğlu, Yrd. Doç. Dr. Funda Öztürk Bozkurt, Yrd. Doç. Dr. Aysun Kara Tuncer, Yrd. Doç. Dr. Kader Aydın, Yrd. Doç. Dr. Tuğba Toz, Dr. Becen Demir, öğretim görevlisi Pınar Doğan, Araştırma Görevlilerinden Neşe Ayşit, Sevda Er, Nilüfer Ulaş, İlyas Özçiçek ve Sercan Doğukan Yıldız ile bazı idari personel katıldı. Programı bazı öğrenci velileri de izledi.

Rektör Sabahattin Aydın ile Tıp Fakültesi Dekanı Naci Karacaoğlan ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Hüsamettin Oktay’ın konuşmalarının ardından öğrenciler tek tek sahneye davet edilerek hocaları tarafından öğrencilere beyaz önlükleri giydirildi.

Davetliler törenin ardından verilen kokteyle katıldı. Medipol’ün terasında, arkalarına Süleymaniye Camii, Galata Kulesi ve Topkapı Sarayı’nı alarak hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilere zaman zaman Rektör Aydın ve hocalar da eşlik etti.

Galeriye ulaşmak için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 31/03/2023 - 08:55