TFD toplantısı Medipol’de yapıldı

22.11.2011

Türkiye Fizyoterapistler Derneği (TFD) Bilim Eğitim Araştırma Komisyonu Koordinasyon Kurulu toplantısı, geçtiğimiz Cuma günü İstanbul Medipol Üniversitesi’nde yapıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Candan Algun’un başkanlık ettiği toplantıda Türkiye’de uygulanan fizyoterapi eğitiminde yapılacak değişimler ve Bologna süreci tartışıldı.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nur Tunalı’nın da kurul üyesi olduğu toplantıya; TFD Başkan Yrd. Doç. Dr. Bülent Elbasan, TFD Yönetim Kurulu Üyeleri, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yavuz Yakut, Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hülya Kayıhan, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu Razak Özdinçler, Dokuz Eylül Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon YO Müdürü Prof. Dr. Mehtap Malkoç, Okan Üniversitesi Fizyoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hanife Gül Taşkıran, Fatih Üniversitesi Fizyoterapi Bölüm Başkan Yrd. Doç. Dr. Murat Dalkılınç ve Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri katıldı.

Kurul üyeleri, toplantı sonunda Rektör Sabahattin Aydın’ı ziyaret ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 31/03/2023 - 08:56