Medipol’den yeni bir akademik iş birliği anlaşması daha

06.07.2024

İstanbul Medipol Üniversitesi ile Astana Tıp Üniversitesi arasında akademik iş birliği anlaşması yapıldı.

anlasma1

İstanbul Medipol Üniversitesi uluslararası akademik iş birliği anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda İstanbul Medipol Üniversitesi ile Kazakistan’da bulunan Astana Tıp Üniversitesi arasında akademik iş birliği anlaşması imzalandı. Kazakistan’da gerçekleştirilen anlaşmayı taraflar adına Rektörümüz Prof. Dr. Ömer Ceran ile Astana Tıp Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kamalzhan Nadyrov imzaladı. Törene Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ufuk Şakul ile Uluslararası Ofis Yöneticimiz Abdullah Selim Vardarbaş da katıldı. Törenin ardından Medipol adına Ceran, Şakul ve Vardarbaş Kazakistan Sağlık Bakanı Akmaral Alnazarova ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Kazakistan ve Türkiye’deki sağlık sistemi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Bakan Alnazarova, Türkiye’deki sağlık sistemini överek, İstanbul Medipol Üniversitesinin eğitim kalitesinden Kazakistan genelinde faydalanmak istediklerini belirtti.

Son Güncelleme Tarihi: 06/07/2024 - 12:31