Ana içeriğe atla
Dış Paydaşlarİç Paydaşlar
Maxtone İşitme Cihazı MerkeziOdyoloji Bölüm Kurulu
Diva Ses İşitme Cihazı MerkeziOdyoloji Bölümü Öğrencileri
Dora Duy İşitme Cihazı MerkeziOdyoloji Bölümü Başkanlığı
İdis İşitme Cihazı MerkeziÖğretim Elemanları
İç Anadolu İşitme Cihazı Merkeziİdari Personeller
Özel Hayat Ağacı RehabilitasyonÜniversite Yönetimi
Bağcılar Engelliler SarayıFakülte Yönetimi, Enstitü
SİSER İşitme Cihazı Merkezi 
Helix İşitme Cihazı Merkezi 
3D Earlab 
Rema İşitme Cihazı Merkezi 
Widex İşitme Cihazı Merkezi 
Medis İşitme Cihazı Merkezi 
İlgi Rehabilitasyon Merkezi 
Medipol Mega 
Medipol Pendik 
Medipol Çamlıca 
Vakıf Yönetimi, TESA Vakfı 
Mezunlar 
YÖK, ÜAK, ÖSYM 
TÜBİTAK 
SABAK 
Diğer Üniv. Odyoloji Bölümleri 
Çocuk Eğitim Derneği 
Türkiye Odyologlar ve Konuşma 
İşitme Cihazı Satıcıları Derneği 
İşitme Konuşma Bilimcileri Derneği 
Beykoz Belediyesi 
Medicalpark Hastanesi 
Üsküdar Engelliler Merkezi 
Fokus İşitme Cihazı Merkezi 
Duyumed 

 

İç ve Dış Paydaşlarımız ile Gerçekleştirdiğimiz Toplantı ve Çalıştaylar

İstanbul Medipol Üniversitesi, Odyoloji bölümü öğrencilerine yönelik CV hazırlama ve mülakat teknikleri semineri düzenledi. 22 Şubat'ta gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere, iş başvurularında dikkat edilmesi gereken noktalar ve mülakat sürecinde başarılı olmanın yolları uygulamalı örneklerle aktarıldı. Etkinliğe katılan öğrenciler, kariyerlerine sağlam bir başlangıç yapabilmek için önemli bilgiler edindiler.

Seminerde, CV hazırlama sürecinde nelere dikkat edilmesi gerektiği, CV'nin etkili bir şekilde nasıl tasarlanacağı ve işverenlerin dikkatini çekecek unsurlar konusunda detaylı bilgiler paylaşıldı. Ayrıca, mülakat sürecinde nasıl başarılı olunabileceği ve mülakatlarda sıkça sorulan sorulara nasıl hazırlanılacağı da örneklerle anlatıldı. Öğrencilere, kendilerini etkili bir şekilde ifade etme, özgeçmişlerindeki deneyimleri vurgulama ve işverenlerle iletişim kurma konularında pratik ipuçları sunuldu. Seminer, Siser İşitme Cihazları'ndan Uzm.Ody.Bilal Kaya'nın eşliğinde gerçekleştirilirken, öğrencilerin katılımıyla etkileşimli bir ortamda ilerledi.

https://www.odyoflix.com/cv-hazirlama-ve-mulakat-teknikleri-semineri-verildi/

İstanbul Medipol Üniversitesi Odyoloji Kariyer Günlerinde; 3D kulak kalıpları, VNG, V-HIT başlıkları ile bizlere; Ody. Dilruba Demirel, Ody. Selen Irmak Susam ve Ody. Nisanur Kuyucu eşlik etti.

Üç farklı başlığın teorik eğitiminin yanında uygulama yapma fırsatı da elde etmiş olduk. Katılan bütün öğrencilerimize ve Duyumed Firmasına çok teşekkür ediyoruz.

https://www.odyoflix.com/duyumed-kariyer-gunleri/

İstanbul Medipol Üniversitesi Odyoloji ve Odyometri Bölümleri, işitme sağlığını taramak amacıyla 4-7 Mart tarihleri arasında Güney Kampüs B4 katında ve Kuzey Kampüs C Blok'ta bulunan işitme laboratuvarlarında tarama gerçekleştirdi. Öğrenciler, personel ve halkın katılımına açık olan bu etkinlik, işitme sağlığının önemine dikkat çekerek, işitme hakkında farkındalık oluşturdu. Her sene yapılan bu etkinlik katılımcıların işitme seviyelerini değerlendirmek ve gerekli tedbirleri alabilmek adına önemli bir fırsat sunuyor.

https://www.odyoflix.com/isitme-tarama-etkinligi/

1 Aralık 2023 tarihinde İstanbul Medipol Üniversitesi'nde gerçekleştirilen İşitme Engeli Perspektifinden Dünya Engelliler Günü konulu seminerimiz, değerli konuşmacılarıyla başarılı bir seminer gerçekleştirildi. Prof. Dr. M. Bülent Şerbetçioğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, Ody. İlayda Kurt'un "İşitme Engellilerde Eğitim ve Çocuk Eğitim Derneği" sunumuyla devam etti. Öğr. Gör. Seher Yılmaz'ın "Odyoloğun İşitme Engelli Çocukta Yolculuğu" konusunu deneyimleriyle aktardı. Pelin Atik'in "Baştan Sona İşitme Kaybı Sürecim" sunumu, izleyicilere işitme kayıplı bireyler için perspektif kazandırdı. Son olarak, işitme engelli ailenin deneyimlerini paylaşan Esra Küçükkaya, işitme engelinde duyarlılığın ve müdahalenin önemini vurguladı. Seminer boyunca alınan sorular, etkileşim ve paylaşımlar, bu günün önemli bir konu olduğunu bir kez daha gösterdi. Katılım ve seminere olan ilginiz için teşekkür eder, bir sonraki etkinliğimizde buluşmayı dileriz.

https://www.odyoflix.com/dunya-engelliler-gunu-seminer/

11 Kasım 2023 tarihinde İstanbul Medipol Üniversitesi Odyoloji Bölümü tarafından düzenlenen Tinnitus Sempozyumu, katılımcılarına tinnitus konusunda geniş bir perspektif sunarak başarıyla tamamlandı. Etkinlik, birbirinden değerli konuşmacıları ve uzmanları ağırlayarak tinnitusun tanımı, tarihçesi, oluşum mekanizmaları, değerlendirmesi ve tedavisi gibi birçok konuya ışık tuttu.

https://www.odyoflix.com/tinnitus-sempozyumu/

İstanbul Medipol Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 4. Oto-Odyoloji Kongresi, iki gün boyunca değerli konuşmacılar ve eğitici kurslarla başarıyla tamamlandı. Kongreye katılan konuşmacılarımız işitme, denge ve nörobilim alanında en son gelişmeleri paylaştılar.

https://odyoflix.com/oto-odyoloji-2023/

Ekleme Tarihi: 12/08/2024 - 10:01Son Güncelleme Tarihi: 12/08/2024 - 10:17