Doç. Dr. Özdemir: Mühendislikte az sayıda öğrenci kabul ediyoruz

05.08.2021

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Kemal Özdemir, “Beş bölümümüzden 3 tanesi sadece 10 öğrenci kabul ediyor. Bu da daha yakın bir hoca-öğrenci ilişkisini sağlıyor” dedi.

kemalozdemir-4ab89cef-571c-4e43-8b01-0f1c886259c3.jpg

İstanbul Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kemal Özdemir, ‘Tanıtım Dönemi Sosyal Medya Canlı Yayınları’na konuk oldu. Akademik program hazırlarken sadece teoriyi değil uygulanabilirliği de öğrencilere aktardıklarını kaydeden Özdemir, şöyle dedi: “Yeni ürünlerin nasıl çıkarılması gerektiğine dair yaklaşımları öğrencilerimize sunmaya çalışıyoruz. Beş bölümümüzden 3 tanesi sadece 10 öğrenci kabul ediyor. Bu nedenle öğrencilerimiz hocalarının projelerine direkt katılım sağlama imkânı buluyor. Lisans öğrencilerimize proje yazdırıyoruz. Bu pratikler öğrencilerin proje yapma kültürüne adapte olmalarını sağlıyor.”

Yayının tamamını izlemek için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 05/01/2023 - 10:48