Sağlık Yönetimi Bölümü akredite oldu

16.11.2018

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü akreditasyonunu aldı. Bölüm böylelikle “Sağlık Yönetimi” alanında Türkiye’de uluslararası akreditasyon standardına kavuşan ilk akademik program ..

d9e3523e07-akredite

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Türkçe ve İngilizce Bölümleri, FIBAA (Uluslararası İşletme Yönetimi Akreditasyon Vakfı) tarafından akredite edildi. Bölüm böylelikle “Sağlık Yönetimi” alanında Türkiye’de uluslararası akreditasyon standardına kavuşan ilk akademik program oldu. 5 yıl süreyle akredite olan Sağlık Yönetimi Bölümümüz için dün Kavacık Güney Kampüsünde bir tören düzenlendi. Törene Rektör Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdoğan Kunter ve Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yeter Demir Uslu’nun da aralarında olduğu akademik ve idari personel katıldı.

Son Güncelleme Tarihi: 01/03/2023 - 15:29