‘Kariyer planında tek bir alana odaklanılmamalı’

15.03.2018

Medipol Üniversitesinde düzenlenen ‘Havacılıkta Kariyer Planı’ paneline konuk olan Atilla Ataalp, öğrencilere kariyer planlaması konusunda tavsiyelerde bulundu.

d

Medipol Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Fevzi Yurtoğlu’nun organize ettiği ‘Havacılıkta Kariyer Planı’ paneli Kuzey Kampüs CZ25’te yapıldı. Panelin açış konuşmasını yapan Öğretim Görevlisi Fevzi Yurtoğlu, öğrencilere ilerde atılacakları meslek hayatlarına dair tavsiyelerde bulundu. Panele konuk olan Sabiha Gökçen Havalimanı P&W TEC Güvenlik ve Destek Hismetleri eski müdürü Atilla Ataalp ise öğrencilere kısa, orta ve uzun vadeli gerçekçi kariyer planı yapmalarını tavsiye etti. Ataalp, “Kariyer planınızda cebinizde mutlaka yedek planlarınız olsun. Kariyer çizginiz sürekli yukarı ivme kazanmaz, düşüşler olması olağandır. Bu düşüşleri hasarsız atlatmak için tek bir yere odaklanmayın, heybenizi sürekli bilgiyle doldurun. Üstelik de havacılıkta kariyer planlıyorsanız sağlıktan yabancı dile, temiz bir sicilden eğitiminize kadar özen göstermeniz çok önemli.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:11