14 Mart Tıp Bayramı Programı yapıldı

15.03.2018

Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu’nun düzenlediği 14 Mart Tıp Bayramı Programı Elite World Europe Hotel’de gerçekleşti.

d

Açış konuşmasını oyuncu Ceyhun Yılmaz’ın yaptığı programa Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Ceran, Medipol Mega Üniversite Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı, İşletme Direktörü Özer Koca, Uluslararası Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Ömer ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Karacaoğlan’ın da aralarında olduğu doktorlar ve sağlık personeli katıldı. Açış konuşmalarının ardından Medipol Eğitim ve Sağlık Grubu’na uzun yıllar emek veren çalışanlara Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı tarafından plaketleri takdim edildi. Müzik dinletisinin de yer aldığı programın sonunda konuklara Medipol Mega Üniversite Hastanesi personellerinin röportajlarından oluşan kısa videolar izletildi.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:11