Medipol Mezunları GBF’18’de buluşuyor

12.03.2018

Medipol mezunları, Medipol Mezunları Derneği (MEDİMED) öncülüğünde Geleceğin Bilimi Forumu’18’de buluşuyor.

d

Medipol Üniversitesi mezunlarının sosyal, kültürel, mesleki, bilimsel yaşantılarına katkıda bulunmayı amaçlayan MEDİMED bu çerçevede etkinliklerine devam ediyor. 2014 yılında kurulan MEDİMED 3-4 Mart tarihlerinde Kavacık Güney Kampüste düzenlenecek olan Geleceğin Bilimi Forumu’18’de mezun öğrencileri bir araya getiriyor. Mezun öğrencilerin birbirleriyle tanışması için MEDİMED Pazar günü saat 14.30’da da kokteyl düzenliyor. MEDİMED Başkanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil organizasyonun mezunlar arasında iletişimi, bilgi paylaşımını, iş birliğini ve dayanışmayı artırarak üyelerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunacağını belirtiyor.

Mezunlar programı başvuru formu için tıklayınız

Geleceğin Bilimi Forumu’18 detaylar için tıklayınız

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:30