MEDUPSA kariyer günleri sona erdi

21.02.2018

Medipol Üniversitesi Eczacılık Öğrenciler Birliği (MEDUPSA) tarafından düzenlenen Kariyer Günleri sona erdi.

s

MEDUPSA tarafından Güney Kampüs Konferans Salonunda gerçekleştirilen Kariyer Günleri sona erdi. Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Omurtag’ın açış konuşmasını yaptığı eğitim 2 gün süresince toplam 14 oturum halinde düzenlendi. Programda Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin ideal kariyer planlaması ve çalışma alanlarına yönelik bilgiler verildi. Türkiye İlaç Sanayi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Celayir, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Arman Üney, Sanofi Ülke Ruhsatlandırma Müdürü Çiğdem Kuşakoğlu ve İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu Okday Korunan’ın da aralarında bulunduğu uzman isimler tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Son Güncelleme Tarihi: 03/03/2023 - 11:39