‘Kariyer Günleri’ için geri sayım başladı

16.02.2018

Medipol Üniversitesi Eczacılık Öğrencileri Birliği (MEDUPSA) tarafından düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ 21-22 Şubat 2018 tarihleri arasında Güney Kampüs Konferans Salonunda gerçekleşecek.

d

MEDUPSA’nın öncülüğünü yaptığı ‘Kariyer Günleri’ etkinliği, 21-22 Şubat tarihlerinde 09:00-17:00 saatleri arasında Güney Kampüs Konferans Salonunda yapılacak. Etkinlikte, ‘Kalite Odaklı Üretim ve Yerelleşme’, ‘Müzik ve Eczacılık’, ‘Türkiye’de ve Dünyada Eczacılık’, ‘Etkili İletişim Teknikleri’ konularının da aralarında olduğu alanlarda eğitimler gerçekleştirilecek. Katılımcıların mesleki bilgilerini geliştirmeyi amaçlayan etkinlikte, Eczacılık Fakültemizin mezun öğrencileri de konuşmacı olarak yer alacak. Alanında uzman kişileri bir araya getiren etkinliğe katılım ücretsiz.

Son Güncelleme Tarihi: 22/04/2024 - 10:46