“Prof. Dr. Altan Günalp Araştırma Ödülü” Medipol’e geldi

01.11.2017

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç ve araştırma grubunun yapmış olduğu çalışma “Prof. Dr. Altan Günalp Araştırma Birincilik Ödülü”nü aldı.

9b3cda5af-GUNALP

Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Kılıç’ın koordinatörlüğünde faaliyet yürüten araştırma grubu, etki faktörü 6.337 olan Redox Biology Dergisi’nde yayımlanan çalışmasıyla “Prof. Dr. Altan Günalp Araştırma Birincilik Ödülü”ne layık görüldü. Medipol Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) desteğiyle hazırlanan “Particular Phosphorylation of PI3K/Akt on Thr308 via PDK-1 and PTEN Mediates Melatonin's Neuroprotective Activity After Focal Cerebral Ischemia In Mice” isimli çalışmaya, bu yıl 15’incisi Fethiye’de düzenlenen Tıbbi Biyoloji ve Genetik Kongresi’nde ödül verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 08/03/2023 - 11:13