Ana içeriğe atla

2024 Tanıtım Günleri, 16 Temmuz’da başlıyor

İstanbul Medipol Üniversitesini ziyaret ederek geleceğiniz için ilk adımı atabilir ve size sunulan fırsatları keşfedebilirsiniz. 

16 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında üniversitemizin akademik kadrosuyla birebir görüşerek bölümler hakkında ayrıntılı bilgi alabilir ve tercihlerinizi en doğru şekilde yapabilmek için profesyonel desteklerden yararlanabilirsiniz.

Üniversitemizin Beykoz Kavacık’ta bulunan Güney Yerleşkesi ve Fatih Unkapanı’nda bulunan Haliç Yerleşkelerini 8-30-17-30 saatleri arasında gezebilir, kampüs turu yaparak üniversite yaşamını yakından deneyimleyebilirsiniz. 

Ayrıca kampüsümüzü ziyaret edemeyen aday öğrenciler, web sitemizde yer alan 360 SANAL TUR ile Güney Yerleşkemizi gezebilir, bütün merak ettiklerini ise 444 85 44’ü arayarak öğrenebilir. https://sanaltur.medipol.edu.tr/ 

İstanbul Medipol Üniversitesi sosyal medya hesaplarından ise sizin için hazırlanan bilgilendirme içeriklerini izleyebilir ve sorularınızı sorabilirsiniz.

https://www.youtube.com/user/medipoluniversitesi

https://www.instagram.com/medipolunv

https://x.com/medipolunv

https://www.facebook.com/medipoluniversitesi

Kuruluşundan bugüne öğrencilerin önündeki bütün engelleri kaldıran ve geleceğin söz sahibi liderlerini yetiştirmek için yolumuza devam ederken sizleri de bu heyecan verici yolculuğa katılmaya davet ediyoruz.
 

MEDİPOL’E NASIL GELİNİR?

Kavacık Güney Yerleşke

İstanbul Medipol Üniversitesi Güney Yerleşkesi Anadolu Yakası’nda Beykoz ilçesi sınırları içerisindedir. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden önceki Kavacık Kavşağı’nda yer almakta ve toplu taşıma araçları güzergâhında bulunmaktadır.

Adres 
Göztepe Mah. Atatürk Cad. No: 40/16, 34815 Beykoz, İstanbul

Ayrıntılı Yol Tarifi İçin Tıklayınız

Haritada Göster   
 

Haliç Yerleşkesi 
İstanbul Medipol Üniversitesi Haliç Yerleşkesi, İstanbul şehir merkezinde Fatih ilçesi sınırları içerisinde, Haliç’in batı yakasında Atatürk (Unkapanı) köprüsüne yakın noktada yer almaktadır. Şehrin her yerinden tek vasıta ile ulaşmak mümkündür. Yenikapı-Hacıosman (M2) metro hattı üzerindeki Haliç istasyonuna yürüme mesafesindedir.

Adres
Cibali Mah. Atatürk Bulvarı No: 25, 34083 Fatih, İstanbul

Ayrıntılı Yol Tarifi İçin Tıklayınız

Haritada Göster


İletişim Bilgileri
www.medipol.edu.tr
https://www.medipol.edu.tr/ogrenci/aday-ogrenci
https://www.medipol.edu.tr/ogrenci/yeni-ogrenci

Tel: 444 85 44
 

Ekleme Tarihi: 15/07/2024 - 20:59Son Güncelleme Tarihi: 17/07/2024 - 09:44