Ana içeriğe atla

2023-24 Akademik Yılı PLAT KONUŞMA SINAVI Duyurusu

27.06.2024

2023-24 Akademik Yılı PLAT sınavının bileşeni olan Speaking Sınavı 28 Haziran Cuma günü Kavacık Kuzey Kampüs A blok’da yüz yüze olarak yapılacaktır.

Speaking sınav listelerine 26 Haziran Çarşamba günü yapılan PLAT MAIN PART sınavına katılım sağlamayan öğrenciler dahil edilmemiştir.

Öğrencilerimiz 2023-24 PLAT Sınavının 28 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek konuşma kısmına girecek olan öğrencilerin listesine, sınav yeri ve saati gibi bilgilerle birlikte aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

2023-24 AKADEMİK YILI PLAT SINAVI KONUŞMA SINAVI LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

PLAT sınavının nihai sonuçlarına, 28 Haziran 2024 Cuma günü yapılacak olan konuşma kısmı da tamamlandıktan sonra Mebis üzerinden erişebilirsiniz.

Sınavda dikkat edilecek hususlar:

-Speaking sınavı 28 Haziran 2024 Cuma günü KAVACIK KUZEY KAMPÜS A BLOK’da yüz yüze gerçekleştirilecektir.

-Öğrencilerin, yukarıdaki listede kendileri için belirtilen sınav saatinden 15 dakika önce sınavın yapılacağı sınıfın önünde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-Konuşma sınavına, 26 Haziran günü yapılan PLAT MAIN PART kısmına girmeyenler giremeyecektir.

-Öğrenciler sınava girdiklerinde yanlarında öğrenci kartları ve/veya fotoğraflı bir kimlik kartı bulundurmak ve ibraz etmek zorundadırlar.

-Sınavın telafisi yoktur. Kendileri için atanan saatte sınıfında hazır olmayan öğrenciler için yeniden düzenleme yapılamaycaktır ve konuşma sınavları “Girmedi” olarak değerlendirilecektir.

-Bu sınav 26 Haziran 2024 Çarşamba günü yapılan PLAT MAIN PART sınavının bir bileşenidir.

-Sınav her öğrenci için “Warm Up, Monologue ve Dialogue” olarak üç kısımdan oluşacaktır.

NİHAİ SONUÇLAR MEBİS ÜZERİNDE AÇILDIĞINDA, PLAT SINAVINDA BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİLER EĞER DEVAMSIZLIKTAN KALMAMIŞLAR İSE HERHANGİ BİR BELGE İBRAZ ETMEKSİZİN 2 TEMMUZ 2024 SALI GÜNÜ YAPILACAK OLAN PLAT MAKE UP SINAVINA GİREBİLİRLER. ÖĞRENCİLERİN SINAVA GİRMEK İÇİN HERHANGİ BİR İŞLEM YAPMALARINA GEREK YOKTUR. 

PLAT MAKE UP SINAVI TEK OTURUM VE İKİ KISIMDAN(MAIN PART, WRITING) OLUŞACAKTIR.

Son Güncelleme Tarihi: 27/06/2024 - 14:02