Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Başvuruları

13.06.2024

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Yaz Öğretimi Başvuruları 24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru formunu doldurarak [email protected]  e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir. Başvuru formu göndermeyen öğrenciler yaz öğretiminden ders alamayacaklardır.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Akademik Takvim İçin Tıklayınız.

Yaz Öğretiminde Açılacak Dersler için Tıklayınız.

Yaz Öğretimi Usul ve Esasları İçin Tıklayınız.

Yaz Öğretimi’nden ders alabilmek için koşullar:

1-Öğrenci, alt yarıyıllara ait başarısız olduğu ya da aldığı halde sınavına girme hakkı elde edemediği dersleri alabilir.

2-DGS'li öğrenciler, alt yarıyıllara ait başarısız olduğu ya da aldığı halde sınavına girme hakkı elde edemediği dersleri alabilir.

3-Çift Anadal Programı (ÇAP) ve Yan Dal programına kayıtlı öğrenciler, seçmiş oldukları ikinci Anadal ya da Yan Dala ait Tasarım Stüdyosu derslerini daha önce alıp almadıklarına bağlı olmaksızın Yaz Öğretimi’nde açılacak dersler içerisindeki ön koşulunu sağladığı derslere kayıt yaptırabilirler.

4-Yaz Öğretiminin öğrenim süresi en az yedi haftadır. Derslere katılımın gerekliliğini hatırlatır, staj ile yürütülmesi planlanan yaz programının dikkatli yapılması gerekmektedir. Yaz okulunda ders alan öğrencilerin hafta içinde en az üç boş günü varsa dilekçe ile başvuru yaparak yaz okulu döneminde staj yapabilirler.

5-Ders Seçimi yapmayan ve Ödemesini yapmayan öğrenciler yaz öğretiminden ders alamazlar.

6-Eğitim şekli Yüz yüze olacaktır. (Hibrit eğitim yapılmayacaktır.)

***Yaz öğretimi ücretini, ders seçimi ve danışman onayı yapıldıktan sonra mebis siteminden öğrenebileceksiniz.

Son Güncelleme Tarihi: 14/06/2024 - 14:43